Türk Eğitim-Sen Hizan Şubesi açıldı

BİTLİS NEWS (HİZAN) - Hizan Öğretmenevinde stant açan yetkililer, Türk Eğitim-Sen’in tanıtımını yaparak hem sendika hakkında bilgilendirmelerde bulundu hem de sendikaya üye kaydı yaptı.

Türk Eğitim-Sen Hizan İlçe Temsilcisi Ramazan Keysan, “Hizan’da Türk Kamu-Sen gibi köklü bir oluşumun olmayışı bizi üzmüştü. Biz öncelikle bu duruma çare olarak Türk Eğitim-Sen’in ilçe temsilciliğini aldık. Arkadaşlarımızın da bize olan güveni, desteği bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösterdi. Hak mücadelesinin Türkiye’deki sendikal savunucusu Türkiye Kamu-Sen artık Hizan’da öğretmen arkadaşların haklarını gözetecek. Amacımız öğretmen arkadaşların haklarını gözeterek büyümek, büyüyüp Türk Eğitim-Sen’i yetkili sendika yapmaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.