Tatvan'da Ak Parti'den kopuşlar devam ediyor!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Tatvan ilçesinde Ak Parti'den ayrılan eski Ak Parti Tatvan Kadın Kolları Başkanı ve Tatvan Belediye Meclisi Üyesi Ayşe Altıok ve beraberindeki 40'a yakın kadın Yeniden Refah Partisine geçti.

Önceki dönem Ak Parti Kadın Kolları Başkanı ve Tatvan Belediye Meclisi Üyesi olan Altıok ve 40'a yakın kadının son dönemlerde ülke genelinde olduğu gibi Tatvan'da da ciddi bir ivme kazanan Yeniden Refah Partisine katılması dikkat çekerken kulislerde seçimin sonucunu belirleyen partinin Yeniden Refah Partisi olacağı konuşuluyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Tatvan Belediye Başkan Adayı Aslan Süphanoğlu Tatvan'da kilit parti olduklarının bilinciyle hareket ettiklerini, kazanmaya odaklandıklarını söyledi. 

Süphanoğlu "Ak Parti'den grubuyla birlikte istifa ederek partimize katılan Ayşe Altıok hanımefendi ve arkadaşlarına hoşgeldiniz diyoruz. Hep birlikte çalışarak Allah'ın izniyle zafere ulaşacağız. Kadınlarımızın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kadına yönelik şiddet, taciz, negatif ayrımcılık, maddi ve manevi istismarın önlenmesi, töre cinayetleri ve istemedikleri evliliklere zorlanması gibi birçok hususta “Önce ahlak ve maneviyat” prensibine ve bilimsel verilere dayalı politikalar belirlenecek, başta eğitim ve medya alanında ve gerekli mevzuat değişiklikleri hususunda gereken adımlar atılacaktır. Partimiz ülkemize dair büyük hedeflerin gerçekleşmesinde kadınların katkılarını hayati öneme sahip görmektedir. Bu ülke ‘Yeniden Büyük Türkiye’ olacaksa bu ancak kadınların da bu büyük ideal uğrunda etkin bir şekilde rol alması ile mümkün olacaktır. Bu bilincin güçlenmesi için gereken adımlar atılacaktır." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aha 2 ay önce

helal olsun. kopun şunlardan o zaman görelim o özgüvenlerini, halkın tamamını aptal sanıyorlar.