Tatvan Belediyesi Eş Başkan Adayı Erol “İşçiyi enflasyona ezdirmeyeceğiz”

BELEDİYE 13 (TATVAN) - DEM Parti Tatvan Belediye Eş Başkan Adayı Av. Mümin Erol işçi sendikalarıyla yaptığı görüşmelerde işçilerin haklarıyla ilgili düzenleme yaparken işçiler lehine imkanların zorlanarak karar verileceğini ve işçinin enflasyona ezdirilmeyeceğini vurguladı.

Görüşmeler kapsamında DİSK/GENEL-İŞ Sendikası bölge temsilcisi Sadık Demir ile bir araya gelen Erol Tatvan Belediyesi işçileriyle ilgili istişarede bulundu. 

“İŞÇİNİN, EMEKÇİNİN PARTİSİYİZ”

Görüşmede her zaman emekçiden yana olduklarını vurgulayan Erol, gelecek dönemde belediyeyi, her birini çalışma arkadaşı olarak gördükleri personellerle beraber yöneteceklerine dikkat çekti.

Erol “Bizim siyasi geleneğimiz zaten işçiyle, emekçiyle olan, onunla yürüyen, onunla büyüyen işçinin, emekçinin partisidir. Yapacağımız her iş ve işlem kesinlikle emekçinin lehine olacaktır. Zor bir dönemden geçiyoruz, emekçinin alın teriyle kazandığı para enflasyon karşısında eriyor. Biz zam yapılacak dönemde bütün imkanlarımızı kesinlikle emekçi lehine zorlayarak zam oranı belirleyeceğiz. Bütün siyasi geleneğimizin ve pratiklerimizin her halükarda diğer bütün düzen partilerinden çok daha emekçi dostu olduğu aşikar. Bu konuyu seçim odaklı popülist bir kaygıyla kullanmayı da zül sayarız. Biz bir işçi, emekçi hareketiyiz, işçi lehine bir şey olacaksa onu da ancak biz yaparız. Bundan hiçbir emekçi çalışma arkadaşımızın şüphesi olmasın.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.