Bitlis Belediyesinden çocuklar için "Kafadan Tayfa1 oyunu

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Bitlis Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Bitlis Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen “Kafadan Tayfa” adlı çocuk oyununu şehirdeki öğrencilerle buluşturdu. Oyun, Bitlis Belediyesine bağlı toplum destek merkezinde bulunan salonda sahnelendi.

Özgür Kaya Taşdelen Kurtuluş Ortaokulu öğrencilerine sahnelenen “Kafadan Tayfa”, çocukların hem eğlenmesi hem de öğrenmesi amacıyla hazırlanmış olup, çocuklardan büyük ilgi gördü. Çocuklar, oyunu izlerken keyifli vakit geçirirken aynı zamanda önemli mesajlar da aldılar.

Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın kültürel etkinliklerle buluşmasını sağlamak ve onların sanatla iç içe büyümelerini desteklemek bizim için çok önemli. ‘Kafadan Tayfa’ adlı çocuk oyununun sahnelenmesi, çocuklarımızın hem eğlenerek öğrenmelerine hem de sanata olan ilgilerinin artmasına katkı sağlayacak. Bu tür etkinliklere devam ederek, çocuklarımızın kültürel gelişimlerine destek olmaya devam edeceğiz,” dedi.

Oyun sonrası, çocuklar ve öğretmenler oyuncuları tebrik ederek, bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundular. Bitlis Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinliklerle şehrin sosyal yaşamını zenginleştirmeye devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.