Bitlis’te halı saha çöktü: 2 çocuk yaralı!

BİTLİS NEWS (HİZAN) - Bitlis'in Hizan ilçesinde okul bahçesinde bulunan kapalı halı saha, yoğun kar yağışından dolayı çöktü.

Bitlis'in Hizan ilçesinde Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) bahçesinde bulunan kapalı halı saha, yoğun kar yağışından dolayı çöktü.

Okulun bulunduğu mahalledeki çocuklardan 4’ünün oynamak için girdiği halı saha yoğun kar yağışından dolayı çökünce 2 öğrenci enkaz altında kaldı.

Bölgeye giden Hizan Belediyesi ve AFAD ekiplerinin müdahalesi ve vatandaşların yardımıyla enkaz altında kalan çocuklar kurtarıldı.

Hafif yaralanan çocuklara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra önce Hizan Devlet Hastanesine ardından tedbir amacıyla Bitlis Devlet Hastanesine sevk edildi.  

Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.