Tatvan Belediyesi yine arsa satıyor!

SİNAN AYGÜL / BİTLİS NEWS - Tatvan Belediyesi elinde kalan ve kentin en değerli yerlerinde bulunan toplam 105 bin metrekarelik 3 parsel arsasını da SGK’ya, belediyenin borcu karşılığında devretmeye çalışıyor. 

Tatvan Belediyesi Başkanı Fettah Aksoy ve Belediye Başkan Yardımcısı Baki Menteş Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürlüğü’ne verdikleri 08.11.2018 tarih ve 756-445 sayılı dilekçesinde Tatvan Belediyesini kuruma olan borçlarına karşılık belediyeye ait arsaların verilmesini talep etti. 

Aksoy ve Menteş, Tatvan fuar alanı, eski elektrik santralinin yer aldığı arsa ve Yumurtatepe mevkiinde bulunan güneş enerjsi santralinin bulunduğu arsa olmak üzere toplam 105 bin metrekare olan 3 parsel arsayı sessiz sedasız SGK’ya devretmeye çalışıyor. 

5 yıllık dönemde SGK’ya ödeme yapılıp yapılmadığı, arsa devri dışında anlaşma yolu olup olmadığı konusunda herhangi bir bilgi verilmezken, Tatvan Belediyesinin toplamda ne kadar borcu olduğu ise belediye yetkililerince sır gibi saklanıyor. 

SGK'ya devredilmesi düşünülen arsalar şöyle;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iyiymiş 5 yıl önce

demek son dakka golümüz buymuş. bekliyorduk bit şeyler

Avatar
Bu arsa değil ki 5 yıl önce

Haberi güzel yazın kardeşim bunlar arsa değil memleket memleket 3 parsel dediğiniz Tatvamin yarisi. Memleket gidiyor le memlekettt

Avatar
Çok normal 5 yıl önce

Nasıl ki bakiyle fettahtir vAllah normaldir billah normaldir.

Avatar
Kontrol şart 5 yıl önce

İki parsel arsam var hergun e devletten kontrol ediyorum belediye bi operasyon yapmış mi diye :)

Avatar
Adem 5 yıl önce

Allah hesabini sorsun ikisinede...yaw bunlara kullanacak kelime cumle bulamiyorum..rezil ettiler memleketide partiyide hukumetide...hele bu arsa neki halkin icine bi in sinan kardes kirecocagindaki mirtiplara muthis saygi duyarsin bunlarin yaotiklarini bilsen...halk igreniyor

Avatar
Enes 5 yıl önce

Vaybbe son dakilka son vole golü

Avatar
Fettah 5 yıl önce

Oncelikle adaşım olmandan utanıyorum...ve keske fettah aksoyu aday yapsalar yine..cok isterim..cunk kaybederek gideciginden şüphem yok

Avatar
Hani Söz hani hastane 5 yıl önce

Milletvekili seçiminde halkın önünde söz verdiler iki ay içinde Tatvan devlet hastanesi yapılacak ? Kaç ay oldu hastane Yok . Söz namustur sözünüzü yerine getirin artık.