TATSO heyetinden Vali Çağatay’a ziyaret

BİTLİS NEWS (TATVAN) - TATSO Meclis Başkanı Rıdvan Kökel’in başkanlık ettiği TATSO heyetini makamında ağırlayan Bitlis Valisi Oktay Çağatay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette TATSO yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle tek tek tanışan Vali Çağatay, TATSO’nun çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

TATSO heyeti adına Vali Çağatay’a “hayırlı olsun” dileklerini ileten TATSO Meclis Başkanı Rıdvan Kökel ise, TATSO olarak, kent adına yapılacak olan tüm çalışma ve projelerde birlikte çalışmaya ve destek sunmaya her zaman hazır olduklarını ifade ederek, Vali Çağatay’a başarı dileklerini iletti.

TATSO Meclis Üyesi Cengiz Şahin ise, TATSO’nun çalışmaları, projeleri ve faaliyetleriyle ilgili teknik konularda bilgilendirmede bulundu.

Vali Çağatay da, ziyaret, iyi dilek ve temenniler için TATSO heyeti’ne teşekkürlerini iletti.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay’a yapılan ziyarete TATSO Meclis Başkanı Rıdvan Kökel, TATSO yönetim kurulu ve meclis üyelerinin yanı sıra Genel Sekreter Rahime Yılmaz Acet katıldı.ax

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.