Sesini duyuramayan müteahhit bunu da yaptı!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Tatvan Belediyesi tarafından yaptırılan Hz. Aişe Camisinin müteahhidi Mehmetcan Ersoysal belediyenin kendisini mağdur ettiği gerekçesiyle geçtiğimiz ay cami kapısını zincirleyip mağduriyetine dikkat çekmek istemişti.

Aynı müteahhit bu kez de bir caminin açılış programında astığı pankartla gündeme geldi.

Tatvan Devlet Hastanesi bahçesinde bir işadamı tarafından yaptırılan, siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından birçok ismin katıldığı caminin açılış töreninde üzerinde ‘Hz. Aişe Camisini Biz Yaptık Tatvan Belediyesi Hakkımızı Vermiyor’ yazılı pankart açtı.

Belediye Başkanı Fettan Aksoy ve Başkan Yardımcısı Baki Menteş’in kendisini mağdur ettiğini savunan, aylardır yetkililerden cevap alamadığını ve sesini duyurmak için bu yönteme başvurduğunu söyleyen Ersoysal ‘Tatvan Belediyesi beni mağdur etti. Sesimi kimseye duyuramıyorum. Kendi yaptığım caminin kapısını zincirleyip mağduriyetime dikkat çekmek istedim, gözaltına alındım. CİMER’e başvurdum, sayın cumhurbaşkanının danışmanına ulaştım fakat hiçbiri fayda etmedi. En son bunu yapmak zorunda kaldım.’ dedi.

‘Cumhurbaşkanına mektup yazdım’

Cumhurbaşkanına hitaben bir mektup yazdığını ve bizzat kendisinin vereceğini söyleyen Ersoysal ‘Bu girişimim de sonuç vermedi. Sayın cumhurbaşkanına hitaben ayrıntılı bir mektup yazdım. Hem derdimi anlattım, hem Tatvan Belediyesinde şahit olduğum olumsuzlukları yazdım. Sayın cumhurbaşkanı Ahlat’a gelince gidip bizzat kendim vereceğim.’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Brhn 6 yıl önce

Tatvan beldiyesi yaptıklatının hesabını bir gün öder mutlaka

Avatar
Seyfi 6 yıl önce

Ak partiyi rezil rùsva etti bu baskan.lacoste gibi marka bi partiyi rus pazari işporta haline getirip ayaklar altina dusurdu.kucuk bir camide bunlar oluyorsa sahil yolu alt yapi davetiyeli peskesleri bir suru islerde sergi salonu ve yaptigi yapilarda neler olmus neler satistay ilk defa tatvan belediyesine teftise gelmiyor bosuna artik hukuk bu adam icin işleyecek adalet onunde mutlaka hesap verecek insAllah.cumhurbaskanimizin attigi tirnaga kurban olun.yaziklar olsun

Avatar
Seyfi 6 yıl önce

Cumhurbaskanin ayskkabisindaki toz etmez bunlar.suluk gibi yapisan onun ufkunu vizyonunu anlyamamş zavalli menfaat duskunu insanlar.sizin gibiler yuzunden akparti rezil oldu tatvanda.ama hesabini soracaktir reis size mutlaka.simdilik sineksinz diye mide bulsntinizdan onemli dunya ile sorunlarla ugrasiyor size donecektir mide bulantilari sizi

Avatar
Yusuf 6 yıl önce

fettah beyin yapamadığı hizmetleri görmek için twitterdan adinc33499930 nolu hesaba bakın yeter

Avatar
Murat 6 yıl önce

Pehhhh pehhhh bunlarinki artik zirve tavan yapmis burnunuzdan gelmesi yakindir

Avatar
işin zor 6 yıl önce

senin işin zor kardeş