Hizan’da ‘Medeniyetimizin Keşfi Kudüs’ programı

BİTLİS NEWS (HİZAN) - Bitlis’in Hizan Gençlik Merkezi tarafından ‘Medeniyetimizin Keşfi Kudüs’ adlı bir program düzenlendi.

Hizan Kültür Merkezinde ilki gerçekleşen konferansın ikinci seansı Hizan Said Nursi Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan Hizan Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Berrak Çağla Bulduk, Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘Medeniyetimizin Keşfi Kudüs’ projesi kapsamında Kudüs’te bulunduklarını hatırlatarak, “Gerek buradan edindiğimiz gerekse okuyarak edindiğimiz bilgileri genç arkadaşlarımızla paylaşmak istedik. Kudüs’ün önemini çok kelimelere dökemiyorum ve dökebileceğimi de sanmıyorum. Kudüs; Medeniyetin başladığı yer, gökyüzünde yapılıp yeryüzüne indirilen yer, 125 bin peygamberin birçoğunun yaşadığı, hatta Peygamber Efendimizin hepsine namaz kıldırdığı yerdir. Bu yüzden önemi anlatılarak çok da ifade edilemez” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.