Ahmet Sağnıç HDP Tatvan aday adayı oldu

BİTLİS NEWS (YEREL SEÇİM) - Seçimler için adaylık süreci devam ederken bir başvuru da HDP Tatvan Belediye Eş Başkanlığı için geldi. 

Ahmet Sağnıç HDP Tatvan Belediye Eş Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

Ahmet Sağnıç Kimdir?

1970 Tatvan doğumluyum.İlk orta ve lise eğitimimi tatvanda okudum. Üniversite olarak Atatürk üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünü okumaktayım. Evliyim üç çocuk babasıyım. Mobilya ve beyaz eşya olmak üzere çeşitli dallarda esnaflıklar yaptım. Ek iş olarak kitleye hitap için platform ve yüksek seslendirme işleri yaptım. Şu anda emlak ve otomotiv alım satımı üzerine iş yerim var. Çok uzun yıllardan beri seçim çalışmalarında yer aldım. 26 .dönem ve 27.ci dönem TBMM de bitlis milletvekili 3.çüncü danışmanlığını yaptım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tatvanlı 5 yıl önce

Hayırlı uğurlu olsun .hergün halka selam veren.ellerini sıkan .halkla iç içe gerçek Tatvanlı.taban oylardan hariç oy getirebilen .sevilen sayılan bir insan başarılar

Avatar
Ferhat 5 yıl önce

Degerli bir şahsiyet
Halkın tanıdıgı vede emektar bir insan
İnşAllah aday olur.şimdiden başarılar diliyorum

Avatar
Kocero 5 yıl önce

Seven sevilen bir isim
Sayfada bile haberi gördüğüm an biran an olsun yüzüm güldü. Allah her daim yardımcınız olsun.

Avatar
veysi 5 yıl önce

oy konusunda daha iyi bir sonuç alabilirdik ama abdullah ok dönemi gibi olurdu çünkü sende çok iyi niyetli birisin.ilerki yıllarda başarılar