Hemşerimiz Seracettin Günbay, Bitlislileri gururlandırdı

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - 31 Mart 2018 Cumartesi günü yapılan Tekstilkent'in genel kurulu seçiminde divan başkanlığı görevine seçilen Seracettin Günbay, başarılı bir şekilde genel kurulu yöneterek Bitlislileri gururlandırdı.

3150 üyesi olan ve Türkiye’nin sayılı holding ve şirketlerin bulunduğu Tekstilkent'in genel kurulu 31 Mart Cumartesi günü yapıldı. Seçimi Küçükçalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Yaşar Küçükçalık ve yönetimİ kazandı. Olivyum AVM, Nuh Çimento, Lüks Kadife Fabrikası ve İnşaat, şirketlerinin sahibi olan Küçükçalık’ın kazandığı seçimde, kurulun divan başkanlığını değerli iş adamımız Seracettin Günbay kazanarak, yönetmiştir.

Üç gurubun katıldığı ve çekişmeli giden seçimde oyların çoğunluğunu alarak divan başkanlığına seçilen Seracettin Günbay, Türkiye’nin sayılı holding ve şirketlerin bulunduğu bir kurulu başarılı bir şekilde yöneterek Bitlislilerin adını Türkiye’ye duyurmuştur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.