Parsel parsel sattılar!

SİNAN AYGÜL / BİTLİS NEWS - Tatvan Belediyesi belediyeye ait 20 parsel taşınmazı ihaleyle sattı.

İsimleri sık sık yaptıkları ihaleler, ihalelerden dolayı haklarında açılan soruşturmalar ve ihalelerden dolayı  Ak Parti'li belediye meclis üyeleriyle yaşadıkları tartışmalarla gündeme gelen Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve Belediye Başkan Yardımcısı Baki Menteş'in kararıyla belediyeye ait 20 parsel arsa satıldı.

Önceki ihale iptal edilmişti

20 Temmuz 2018 tarihinde belediyenin satışa çıkardığı 20 parsel arsanın satış ihalesi, vatandaşların ihale günü ihaleye girmek istemesi üzerine belediye tarafından iptal edilmişti. Tartışmalara konu olan ihalede ilanın yapılmadığı ve kimsenin satıştan haberdar olmadığı iddia edilmişti.

21 Eylül Cuma günü yapılan ve yine 20 parsel arsanın yer aldığı satış ihalesinin de usulüne uygun ilan edilmediği gerekçesiyle tepkiyle karşılanırken, iptal edilen ihaledeki bazı arsaların da farklı fiyatlarla son ihalede yer alması dikkat çekti.

20 Temmuz günü yapılan ihalede 63 bin liraya satışa çıkarılan 311 metrekarelik arsa, 21 Eylül'de yapılan ihalede neredeyse 5 katı fiyatla 310 bin liraya satışa çıkarıldı. Yine iptal edilen ihalede 150 bin lira fiyatla yer alan 4 parsel arsa ise son ihalede 250 bin liraya satışa çıkarıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 6 yıl önce

Bu seçimde artik olmayacagini yun sonuna geldigini anlayinca artik can havliyle ne vursam kar diyor..memleketi tarumar ettiler ama hesap cok yakindir

Avatar
Emlakçılara ekmek yok 6 yıl önce

belediye hizmetlerine emlak danışmanlığı da eklenmeli bence :)

Avatar
Umut 6 yıl önce

Ya yok böyle birsey aydınlar mah arsaları alanlara bakin belediyenin iş verdiği müteahitler aldı bu mücahit ve belediye ortaklar arsayı mütahitlerine aldırdılar bakın mü müteahitler nekadar iş yapmislar belediye ne kadar fatura kesmişler işin pustlugu burda saklı

Avatar
Veysel .... 6 yıl önce

Değerli yorumcumuz, tüm görüşlere eşit mesafede durmakla birlikte; küfür, hakaret, aşağılama vb. içeren, toplumsal hassasiyetleri zedeleyici nitelikteki yorumları yayınlayamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz. Saygılarımızla!

Avatar
Bitlisli 6 yıl önce

Tekzip metinlerinin altına da yorum yapsanıza.bilmeden anlamadan yorum yapanlara tekzip metinlerini okumalarını tavsiye ediyorum.