Hallaç Aygün aday adaylığı başvurusunu yaptı

BİTLİS NEWS (YEREL SEÇİM) - 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için Ak Parti'de aday adaylığı başvuruları devam ediyor. 

Başvurular devam ederken, Hallaç Aygün Tatvan Belediye Başkan Aday Adaylığı içinak  başvurusunu yaptı. Bitlis siyasetinin tanınan simalarından biri olan Aygün aynı zamanda TCDD Van Gölü Feribot İşletmesinde Süvari Kaptan olarak çalışıyor. Aygün MSP, RP, FP, DP, SP ve Ak Parti'de uzun yıllar süren siyaset hayatının yanı sıra Tüekiye Denizciler Sendikası Van Gölü Şube Başkanlığı ve TÜRK-İŞ Konfederasyonu Bitlis İl Başkanlığı görevinde bulundu. Aygün çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da aktif olarak çalıştı. 

Aygün, 1999 yerel seçimlerinde Korkut Özal'ın genel başkanlığı yaptığı Demokrat Parti'den Tatvan Belediye Başkan Adayı olarak seçime girdi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yakışır 5 yıl önce

kaptan beye yakışır seninleyiz başkan

Avatar
yarım kalan 5 yıl önce

yarım kalan hikayeyi tamamlama vakti, inşaAllah 99dakinden cok daha güzel olacak

Avatar
cango 5 yıl önce

Seninleyiz hallaç kaptan canımızla malımızla

Avatar
fırat sözmez 5 yıl önce

Tatvanda adam gibi bir adam varsa bu goreve layık o da sensin hallaç abim

Avatar
samet halaçoğlu 5 yıl önce

Abi her zaman emrindeyiz hayırlı olsun kürt tayıp te sen sin hallaç abi hürmetler abi

Avatar
mehmet nuri gencer 5 yıl önce

Her zaman emrindeyiz abim

Avatar
hacı celal gencer 5 yıl önce

Tatvan en saygın ailesi siniz yıllardır her konuda tüm aile fertlerinizden memnunuz razıyız Allah ta sizden razı olsun hallaç kaptan Tatvana KAPTAN gerek saygılarımı sunarım kaptan

Avatar
m.özdemir 5 yıl önce

Hallaç bey esnaf arkadaşlar konuşurken hallaç bey aday olursa canla başla calisacaz diyorlar halk sizi çok seviyor ve inanıyor dileriz ak parti gerekeni yapar vekillerimizde dilerim gerekeni yaparlar dualarimiz seninle hallaç bey