VEDAŞ personelleriyle iftarda buluştu

BİTLİS NEWS (TATVAN) - VEDAŞ bölge yönetimi Bitlis ve ilçelerinde görev yapan personelleriyle Tatvan’da iftarda bir araya geldi.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) Bitlis İl Müdürlüğü tarafından kurum personellerine yönelik Bitlis'in Tatvan ilçesinde iftar yemeği verildi.  

Programa VEDAŞ Dağıtım Direktörü Ali Aydın, VEPSAŞ Direktörü Yusuf Hilal, Van Bölge Müdürü Emrullah Okuducu, VEPSAŞ Bitlis İl Müdürü Semih İnce, VEDAŞ Bitlis İl Müdürü Tahsin Uzunselvi ve kurum personelleri katıldı.

İftar programı öncesi bir konuşma yapan VEDAŞ Bitlis İl Müdürü Tahsin Uzunselvi katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Uzunselvi’nin ardından konuşan VEDAŞ Dağıtım Direktörü Ali Aydın ise şirket yöneticilerinin selamlarını ilettikten sonra ‘’Yönetim olarak çalışma arkadaşlarımızla bu tür etkinliklerde bir araya gelmeyi önemli ve anlamlı buluyoruz. İçinde bulunduğumuz Ramazan aynın da hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu vesileyle hepinize selam ve saygılarımı sunuyorum.’’ dedi.

İftar programı okunan dualarla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.