Taşar’dan video klip açıklaması!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği iddia edilen Kızılay Tatvan Şube Başkanı Battal Taşar, hakkında yapılan haberler ve sosyal medya paylaşımları ile ilgili açıklama yaptı. 

Taşar, Bitlis News’te yayınlanan “Sokağa çıkmak halka yasak, vekil kardeşine eğlence mi?” başlığıyla yayınlanan habere ilişkin Bitlis News’e yaptığı açıklamada videonun paylaşım gününe ait olmadığını, çekildiği gün sokağa çıkma yasağı olmadığını savundu. 

Taşar’ın açıklaması şöyle;

“Uzun süredeir devam eden seyahat kısıtlaması sebebiyle turizm olumsuz etkilenmişti. Ben de Bitlis Turizm ve Otelciler Derneği başkanıyım. Şehrimiz de turizmdeki olumsuzluklardan etkilenmişti. Yaklaşık bir ay evvel Tatvan sahilimizde, sahilimizi ve Van Gölümüzü gösteren küçük bir video klip çekerek, şehrimizin tanıtımında ve turizmine katkı sunma gayesiyle paylaştım. Video çekildiği tarihte sokağa çıkma yasağı yoktu. Çekildikten bir ay kadar bir süre sonra bayram günü paylaştım. Paylaştığım gün klip çekildiği zannı oluşmuş, bu sebeple yanlış anlaşılmıştır. Amacım sadece ve sadece şehrimizi tanıtmak, salgın dolayısıyla oluşan olumsuz atmosferde bir nebze de olsa halkımıza ve şehrimizi sevenlere moral sağlamak idi.” 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 4 yıl önce

Tatvan'ı katkı sunmak istiyorsan elin Tatvan 'dan çek yeter.

Avatar
Karma 4 yıl önce

Sinancığım; Bitlis Turizm ve Otelcilik Derneği Başkanıyım demiş de, sözettiği dernekte kendi oteli, Aquaparka ortak olduğu Dinç otel, Üstün Otel, 1 pansiyon ve cevre ilçelerden 3-5 otel var. :) Tatvanın hatırı sayılır otelleri olan Kardelen, Mostar, Omesyus, Karaman, The Crater, Altılar Otel başta olmak üzere Turizm belgeli ve Belediye ruhsatlı çoğu otel arkadaşın derneginden uzun bir zaman evvel istifa edip İpekyolu turizm ve tanıtma derneği adı altında dernekleşmiştir.. Dipnot olarak burada kalsın bu. :)

Avatar
hehe 4 yıl önce

oldu canım görürsem söylerim

Avatar
Mehmet 4 yıl önce

Kovir 19 Değil Covit 19

Avatar
Flankes 4 yıl önce

E peki film çekimi için özel olarakmı insanları almamışlar kadraja yoksa buralar normalde de böyle kimsenin gezip yürümediği yerler mi ?

Avatar
Şefik örnek 4 yıl önce

Madem sokağa çıkma yasağı yokken çektirmiş millet Nerde hiç kimse yok
İçişleri bakanı Tatvanı arkadaş için boşalttı herhalde
Attığı tutsa bari yazık9

Avatar
Okan 4 yıl önce

Turizm bakanı konuşmuş :) 100 yılın en berbat anlayışı içinde seçilen vekil ve yardımcı kardeş vekiller