banner91

Sokağa çıkmak halka yasak, vekil kardeşine eğlence mi?

SİNAN AYGÜL / BİTLİS NEWS - Salgın sebebiyle ülke genelinde ilan edilen sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri gerekçesiyle polis/bekçi tarafından darp edilen vatandaş haberleri gündemdeyken Bitlis’in Tatvan ilçesinden sıradışı bir ihlal iddiası haberi geldi. 

Ak Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar’ın kardeşi ve Kızılay Tatvan Şube Başkanı Battal Taşar, sokağa çıkmanın yasak olduğu 25 Mayıs Pazartesi günü kendisine ait sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, Tatvan sahilinde klip çektiği görülüyor. Taşar’ın videoda aynı zamanda maskesiz de olduğu dikkat çekiyor.

Taşar’ın takipçilerine hitaben “Kovir 19 dan dolayı sakın üzülmeyin şirin Tatvan’ın güzel insanları Bu Parkta bu Sahilde buluşacağımız günler elbet yakındır İnşallah.Buda geçecek,Bayramınız Mübarek Olsun.25.05.2020.” mesajıyla paylaştığı video sosyal medyada büyük tepkiyle karşılandı.  

Konuyla ilgili, ne Taşar’ın kendisinden ne de yasak ihlallerini denetleyen resmi makamlardan herhangi bir açıklama yapılmazken, videodaki görüntüleri çektiği iddia edilen bir ajans muhabiri ise görüntülerin 25 Mayıs gününe değil, sahilin yasak olduğu Nisan ayına ait olduğunu iddia etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
???? 4 yıl önce

Söyleyecek kelime dahi bulamıyorum bu *** *** insanlara...

Avatar
Dogru 4 yıl önce

xuda şahide ku pır insan Jıwan midawan lehev dıkeve, nefret dıkın.

Avatar
cübbeli serkan hoca 4 yıl önce

ailesi islam dininin neferleri şıh hazretleri sizden bu konu hakkında 2 bakara-makara sallayıp konu hakkında açıklama yapmanızı bekliyoruz. ha ben yermiyim yemem ama yiyen çok maşAllah. h

Avatar
.... 4 yıl önce

yalllah....

Avatar
mere mer 4 yıl önce

wılleh betalo mere mer. çawan deste xwe dıhejine peppükkk

Avatar
... 4 yıl önce

Sonradan görmeler memleket nefret ediyor sizden

Avatar
Ali aslan 4 yıl önce

Covir 19 ne Battal bey?