Devlet Hastanesinde “Yangın Söndürme Tatbikatı" düzenlendi

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Bitlis’in Tatvan Devlet Hastanesi personellerine yönelik “yangın söndürme” tatbikatı gerçekleştirildi.

Hastanenin Sivil Savunma birimi tarafından hastane bahçesinde düzenlenen tatbikat kapsamında ilk olarak hastane personellerine “Afet ve Acil Durum Eğitimi” verildi. Ardından ise hastanenin Sivil Savunma Uzmanı Servet Bulduk gözetiminde, 1. sınıf yangın eğitmeni Burhan sarı tarafından “yangın söndürme” tatbikatı gerçekleştirildi.

Olası bir yangına nasıl müdahale edilir, yangın anında yapılması ve alınması gereken önlemlerle ilgili bilgilerin de verildiği eğitim ve tatbikatta ayrıca yangın tüpleri ile uygulamalı yangın söndürme eğitimi gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akıllılar 5 yıl önce

asıl yangın içerde. onlar bu karda kışta dışarda ateş yakıp söndürüyorlar. dmo üzerinde 600 bin tl lik ihale nasıl yapıldı. net 300 bin tl kimler arasında bölüşüldü. içerdeki yangını söndürün beyler içerisi yanıyor. dmo üzerinden yaparak ihalesiz akıllanca milleti kekliyorlar. biri sizi gözetliyor. sabah namazında hırsızlıktan evinizden alındığınızda parayla biriktirdiğiniz şan şerefinizi nasıl kurtaracaksınız merak ediyorum.