BİTLİS NEWS (TATVAN) - Geçtiğimiz günlerde Bitlis News'in haberiyle gündeme gelen AKP'li Tatvan Belediyesinin AKP Tatvan Gençlik Kolları Başkanına yaptığı usulsüz ödemeye ilişkin bir tepki de DEVA Partisi Bitlis İl Başkanlığından geldi. 

DEVA Partisi Bitlis İl Başkanı Av. Burhan Aksoy tarafından Tatvan Cumhuriyet Savcılığına yapılan suç duyurusunda ilgililerin görevi kötüye kullanma, kamu ihale kanununa muhalefet, kamu kurumunu dolandırmak ve resmi evrakta sahtecilik suçları işlediği iddia edildi.

Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan Aksoy "Konunun belgeleriyle beraber basına yansımasından sonra haberdar olduk. Yasalara açıkça aykırı olan bu durum aynı zamanda siyasi etiğe de sığmıyor. Hele ki halkımızın yoksullukla cebelleştiği bir dönemde böyle bir olayın yaşanması üzücüdür. Etkin bir şekilde soruşturularak sorumlulara hesabının sorulmasını umut ediyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vedat 2 yıl önce

Akp eleştirecek son kişi bu adamdir

Avatar
Helal olsun 2 yıl önce

Helal olsun gemisini yürütene kaptan boş boş konuşan halkta aptal deller kimse hiç Bir şey yapamaz ne hakimi ne savcısı nede vatandaşı