banner91

AKP’li gençlik kolları başkanına her ay maaş gibi ödeme

SİNAN AYGÜL / TATVAN - Tatvan’da AKP Gençlik Kollar Başkanı Murat Eren’in AKP’li Tatvan Belediyesinde girişi olmadan ve çalışmadan maaş gibi her ay para aldığı ortaya çıktı.

Konu basına yansımadan hemen önce Eren’in alelacele istifası istendi.

Bitlis’in Tatvan ilçesinin AKP’li belediyesi tarafından AKP Tatvan Gençlik Kolları Başkanı Murat Eren’e belediyede çalışmamasına ve girişi olmamasına rağmen her ay düzenli ödeme yapıldığı ortaya çıktı.

Eren’e belediyenin farklı birimleri üzerinden adına düzenlenen “Harcama Pusulaları” ile ilansız ihale usulüyle “Hizmet Alımı” adı altında, yapılmayan işler yapılmış gibi gösterilerek düzenli ödemeler yapılmış.

AKP Tatvan İlçe Gençlik Kolları Başkanı olan Murat Eren’in Ekim 2021’de aldığı 3 bin 370 liralık ödemenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen harcama pusulası ile miktarı itibariyle ilan gerektirmediği için ilana çıkılmadan verilen doğrudan ihale ile ödenmiş. İhale belgelerinde ilgili müdürlüklerin ve Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Ökmen’in imzası bulunuyor.

“DURMAK YOK YOLA DEVAM”

İddiaya göre AKP Gençlik Kolları Başkanının AKP’li belediyeden usulsüz ödeme aldığının belgelerinin basına yansıyacağının duyulmasından hemen sonra Murat Eren’in istifası istendi.

Eren önceki gün geç saatlerde istifasını açıkladı.

Eren istifa açıklamasında “Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız ile yapılan istişareler neticesinde almış oldukları karar gereği yaklaşık 2 yıldır büyük bir onur, gurur ve şerefle yürüttüğüm Ak Parti Tatvan Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Ak davamıza her türlü sıfattan bağımsız olarak başlayan sevdamız ilelebet sürecektir. Asıl olan davamızdır, sıfatlar geçicidir, durmak yok yola devam.” dedi.

Öte yandan konuyla ilgili görüş almak için ulaştığımız Tatvan Belediyesi yetkililerinden herhangi bir açıklama gelmedi.

..

...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suskun 2 yıl önce

Bitlis engin gunceoglunun şoförü engin gunceoglunun sekreteri de aynı şekilde kamudan maas alıp kamuya gitmeyenlerden neden il başkanı araştırılmiyor önce il başkanına baksınlar... il başkanı dahil inş burunlarindan fitil fitil gelir.

Avatar
Hasan 2 yıl önce

Hırsızlığı yapan adam bilal bey bizlere itibarınızı zedelemeyin diyor ????

Avatar
Bilal yamaç 2 yıl önce

Adam iş yapmış karşılığını almış böyle yalan haber yapmayın kardeşim kendi itibarinizi zedelemeyin insanlara hakaret etmeyin ayıptır

Misafir Avatar
bilale 2 yıl önce @Bilal yamaç

yazar bilale anlatır gibi anlatmış ama anlamamışsın, mesela ne iş yapmış? yani doğru mu bu faturalar?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Barlas 2 yıl önce

Ne iş yapmış bu konuda bilgi var mı?

Avatar
Çilekeş Tatvanli 2 yıl önce

Bilal efendi madem iş yapmış madem yanlış bir şey yok alelacele ne diye istifasını istedi senin büyüklerin? Muradoo sanada ayıp ayıp el bebek gül bebek büyüdün eren gidada tezgahta ha bire çikolata yiyordun sanmıyorum baban seni harama yöneltsin sen dava adamı büyük abilerinden alıştın. Mustehaktir sanaa haram zıkkım olsun haksiz yediğin her kuruş.

Avatar
Hasan 2 yıl önce

Yorumlarda bri iş yapmış karşılığını almış demiş kendisi şahit herhalde kanıtlasın

Avatar
hasan 2 yıl önce

değerli yorumcumuz, tüm görüşlere eşit mesafede durmakla birlikte; küfür, hakaret, aşağılama vb. içeren, toplumsal hassasiyetleri zedeleyici nitelikteki yorumları yayınlayamıyoruz. i̇lginize teşekkür ederiz. saygılarımızla!

Avatar
ALİ MERT 2 yıl önce

Değerli Yorumcumuz;

Aynı IP adresiyle farklı isimler kullanarak yorum yaptığınız tespit edilmiş olup, bu fiiliniz yayın ilkelerimize aykırı olduğu için yorumunuz yayınlanmamıştır.