CHP Bitlis’te üye sayısını yüzde 113 artırdı

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - CHP Bitlis İl Başkanı Veysi  UYANIK, göreve  geldiği 2020 yılının Ocak ayından bugüne çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Uyanık yaptığı açıklamada “CHP’nin iktidar yürüyüşünde Bitlis İl Örgütü  olarak üzerimize düşeni  yapmaktan asla geri  durmuyor,  bir  siyasi  parti için en  önemli hususlardan birinin  yeni üye  kazanımı  olduğunun  farkındalığıyla yolumuza  devam  ediyoruz.” Vurgusunu yapan  Başkan UYANIK,  son 1  ay içinde CHP’nin Bitlis’teki üye    sayısını     %113 artırdıklarını belirterek İl Örgütü olarak çalışmalarına  bir sonraki seçimlere dek soluksuz devam edeceklerini belirtti. CHP, Bitlis’teki üye sayısında Merkez İlçede %176,64    Mutki İlçesinde    %333,89 Güroymak İlçesinde %82,47 ve Tatvan İlçesinde %94 olmak üzere artış gerçekleştirdi. Başkan UYANIK ayrıca, üye artışlarının büyük bir kısmının genç seçmenlerden oluşuyor olmasının, gelecek seçimler için umut olacağını belirtti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.