Ali Babacan'ın partisinin 'Kurucular Kurulu' belli oldu!

BİTLİS NEWS (HABER MERKEZİ) - Ali Babacan öncülüğünde kuruluş çalışmaları devam eden ve 9 Mart Pazartesi günü kuruluş dilekçesi verilecek olan yeni partinin “Kurucular Kurulu” listesi kısmen şekillendi.

Listede Bitlis'li isimler de var.

Babacan Haber'de yer alan habere göre;

Henüz hiçbir resmi açıklama yapılmamış olmasına rağmen parti isminin Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) olacağı söyleniyor.

Resmi bir açıklama olmamakla birlikte gelen ilk bilgilere göre kurucular kurulunda milletvekillerinden eski bakanlara, akademisyenlere, hukukçulara kadar geniş bir yelpazede renkli isimler yer alıyor.

Yine BabacanHaber’in partili kaynaklardan aldığı bilgilere göre kurucular listesinde yer almayıp partinin kuruluşunun ardından şekillenecek olan MYK ve MKYK’da yer alacak bir çok sürpriz isim var.

Son hali kesinleşmemiş olmakla beraber kurucular kurulunda yer alması beklenen isimler şöyle;


Haberin Devamı İçin Tıklayınız...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.