16 yaşındaki çocuk “Uyuşturucu tacirleri” yüzünden intihar etti!

SİNAN AYGÜL / BİTLİS NEWS (GÜROYMAK) - Bitlis’in Güroymak (Norşên) ilçesi Yeşilova Mahallesinde yaşayan Serkan Yolaçan’ın (16) mahallede bulunan bir parkta kendisini salıncağa asarak intihar ettiği iddia edildi.

Salı günü sabaha karşı saat 05.00 civarında parktaki salıncağa asılı halde bulunan çocuk, yoldan geçen vatandaşların polise haber vermesi üzerine hastaneye kaldırıldı.

Güroymak Devlet Hastanesine kaldırılan çocuğun tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Öte yandan intihar eden çocuğun son zamanlarda uyuşturucu satıcıları tarafından rahatsız edildiği, bundan bunalan çocuğun intihar ettiği iddia ediliyor.

Otopsinin ardından cenazesi defnedilen Yolaçan’ın kesin ölüm nedeni otopsi raporuna göre belli olacak.

Kentte artan uyuşturucu kullanımı ve kullanım yaşının düşmüş olması bu iddiaları güçlendiriyor.

Konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama henüz yapılmazken soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 3 yıl önce

Allha belalarini versi bizim devletimiz nerde kaldi hergun hergun uyşturucu satiyolar satiriyolar bunun onlemini almiyomusunuz biraz gozunuzu acin ey cumur başkanimiz bu konuyada bi el at birakmayin uyşturucu satsinlar satirsinlar boyle gencler boşu boşuna oluyolar

Avatar
FEREM GÜLLÜ 3 yıl önce

Allah ailesine sabir versin Allah rahmet etsin. yazik olmuş

Avatar
selim akın 3 yıl önce

uyuşturucu satıcıları malesef her yerde rahatça heryerde satabiliyorlar aklımıza takılan soru acaba mit ve istihbaratımız bu kadar güçlüyken neden bu zehir tacirlerine göz yomuyolar oda soru işareti işinizi yabamıyorsanız bırakınbaşkaları yapsın uyomayın yediğiniz ekmeğin hakkını verin kardeşim