Bitlis Özgüzeldere Spor 2-1 galibiyetle 2. turda!

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Türkiye Ziraat Kupasında 1. turda Özgüzeldere Spor evinde konuk ettiği Mardin Büyükşehir Belediye Spor’u 2-1 yenerek 2. tura çıktı

Elazığ bölgesinden Olcay Yıldırım’ın yönettiği maç, Bitlis 8 Ağustos Stadyumunda oynandı. Her iki takımında temkinli başladığı maçta gol olmayınca ilk yarı 0-0 tamamlandı. Maçın ikinci yarısında takımların karşılıklı ataklarında Gürol Karataş’ın 59. dakika attığı takımı Mardin Büyükşehir Belediye Spor’u 1-0 öne geçirdi. Maçtan hemen 3 dakika sonra Özügüzeldere Spor ise Sabahattin Kara’nı attığı golle beraberliği sağladı.

Maçın geri kalan kısmında ev sahibi dakika 89’da Mohamed Mariko’nun attığı golle durumu 2-1 yaptı. Seyirci desteğini de arkasına alan Özgüzeldere Spor, maçı bu skorlar bitirerek 2. tura çıkma hakkını kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Behçet KOÇAK 6 yıl önce

BİTLİSLİ siyasiler BİTLİSİN dışındaki iş adamları utansın