YSP Bitlis adayları Tatvan’da muhtarlarla bir araya geldi

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (YSP) Bitlis milletvekili adayları Semra Çağlar Gökalp ve Enver Barin Tatvan merkez ve bağlı köylerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Seçim sürecine yönelik istişareler yapılan toplantıda muhtarların aktardıkları sorunları ve talepleri dinleyen milletvekili adayları parti politikası ve sorunlara yönelik çözüm önerileri konusunda aktarımda bulundu.

“SORUNLARI BERABER ÇÖZECEĞİZ”

Halkın yaşadığı sorunların çözümüne yönelik politikaları halkla beraber belirlemek, halkın hiçbir kesimi arasında ayrım yapmadan hayata geçirmek gerektiğine vurgu yapan YSP Bitlis Milletvekili Adayı Semra Çağlar Gökalp konuşmasında “Temel sorunumuz ayrımcılık, gelir dağılımındaki adaletsizliktir. Hizmet alanı olması gereken kurumlar rant alanına dönüşmüş vaziyette. Bizden, sizden alınan vergiler halka hizmet olarak dönmesi gerekirken, birilerine peşkeş çekiliyor. Ne yazık ki ülke genelinde il genel ve belediye meclisi üyelerimiz görevlerden alınıp meclis çoğunlukları iktidar lehine değiştiriliyor. Bu öncelikle adaletsizliktir, sonrasında da işte bu bahsettiğimiz rant düzeninin önünü açmaktır. Bizler değişime inanıyoruz, bu zulüm düzeninin son bulacağına inanıyoruz. Bu seçimlerde güçlü bir şekilde gelirsek, mecliste belirleyici güç olarak yerimizi alırsak inanıyoruz ki bu düzeni bozacağız. Rant düzenini bozduğumuz zaman, hakkımız olanı halkımıza dağıttığımız zaman ne köyün, ne mahallenin çözülemeyecek sorunu yoktur.  Geldikleri gibi gidecekler. Size inanıyoruz, halkımıza inanıyoruz, değiştireceğiz ve evimizdeki suyun kalitesinden özgürlük ve demokrasi sorunumuza kadar, hepsini, bütün sorunları beraber çözeceğiz.” Dedi.

“BİZ BARIŞI İNŞA EDECEĞİZ, BARIŞI”

Gökalp’in ardından söz alan Enver Barin ise barışın, huzurun önemine dikkat çekerek “Bizler halkımızın her türlü sorununun çözümüne talibiz. Dünde halkımızla beraberdik, bugün de beraberiz yarın da halkımızla olacağız. Temel gündelik sorunların yanı sıra inşa etmeye çalıştığımız en önemli şey bu ülkede barış ve huzurdur. İhtiyacımız olan en büyük şey budur. Biz barışı inşa edeceğiz, barışı. Bunu başarırsak bu hepimize yeter.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.