Yoksullar için gönderilen Kızılay etleri AKP’li vekilin otelinde görüntülendi

SİNAN AYGÜL -BİTLİS NEWS / TATVAN - Bitlis’in Tatvan ilçesinde ihtiyaç sahibi yurttaşlara dağıtılmak için Kızılay tarafından gönderilen yardım etleri, AKP Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ve kardeşi Kızılay Tatvan Şube Başkanı Battal Taşar’ın ortak olduğu otelin mutfağında görüntülendi.  

Geçtiğimiz Ramazan ayında yine Kızılay’ın ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere çıkardığı iftar yemeklerinin yine aynı otelde kullanıldığına ilişkin görüntüler basında yer almıştı.

Tatvan’da bulunan Taşar Otel’in yarısı AKP Bitlis Milletvekili Cemal Taşar’a, diğer yarısı da Kızılay Tatvan Şube Başkanı Battal Taşar’a ve kardeşlerine ait.

Kızılay’ın iftar yemeklerinin otellerine niçin servis edildiği konusunda herhangi bir açıklama yapmayan Taşar kardeşlerin, Kızılay etleri konusunda ne söyleyecekleri merak ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
1 aydır et yiyemeyen vatandaş 4 yıl önce

yazıp yazıp siliyorum...