Yılan hikayesine dönen 'Tatvan Çevre Yolu' ne zaman bitiyor?

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Karayolları Genel Müdürlüğü, uzun yıllardır gündemde olan ‘Tatvan Çevre Yolu’nun 2021 yılında bitirileceğini söyledi. 

Kara Yolları Genel Müdürlüğü’nden Bitlis Milletekili Cemal Taşar’a gönderilen bilgi notunda Bitlis-Van yolu üzerinde bulunan ve geçtiğimiz yıllarda ihale edilerek çalışmalarına başlanan 10 kilometrelik Tatvan Çevre Yolu’na ilişkin “2021 yılında bitirilmesi planlanıyor” denildi. 

Bitlis Milletvekili Taşar’ın genel müdürlükten bilgi talep etmesi üzerine gönderilen bilgi notunda, ne aşamada olduğu merak edilen ‘Tatvan Çevre Yolu’ hakkında da bilgi verildi. 
Bilgi notuyla yapılan açıklama şöyle; 

“Tatvan Çevre Yolu'nun uzunluğu 10,2 km'dir. Bitümlü Sıcak Karışım kaplamalı bölünmüş yol olan güzergahta 2 adet çift tüp tünel (2x1235m ve 2x1270m) ve 1 adet köprü (2x118m) bulunmaktadır. Söz konusu yolda toprak işleri ve sanat yapıları çalışmaları devam etmektedir. Projenin 2021 yılında bitirilmesi planlanmaktadır.”


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 1 yıl önce

bir bitiremediler yolu bu perhiz bu ne lahana turşusu.

Avatar
Kerem 4 yıl önce

Benim gördüğüm kadarıyla 2021 değil biz 2025 şede razı yiz daha yini yol gözergahı belirlenmiş kimi kandırıyor sunuz ayrıca karşıyaka Kavşağı diyer adı ölüm Kavşağı kaç yıldır ihalesi yapılmış.......

Avatar
Vatandaş 2 yıl önce

Yıl 2022 hala çalışma yok Bitlis çevre yolu olsaydı şimdi çoktan bitmişti

Avatar
Ciham42 4 yıl önce

Çinde bir hastahane 14 günde bitiriyorlar tatvan yolu 2011 den beri daha bitmemiş iş denetleme kurum olmalı

Avatar
Kerem 4 yıl önce

Yol calismasi bitmek üzere sizin haberiniz yok mu????

Avatar
Nurettin 4 yıl önce

Bu yapılan yolda tamamen vatandaşın tapulu tarlaları resmen gasp ediliyor siz böyle devam ediniz gelin bakalım nasıl bu milletten oy isteyeceksiniz?

Avatar
Fırat 4 yıl önce

Yolu gördüm. 1 sene ye kalmaz biter.

Misafir Avatar
Aloo 1 yıl önce @Fırat

bitti mi?

Beğenmedim! (0)