TOBB'un Tatvan GGK ve KGK seçimleri yapıldı

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet yürüten TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve Genç Girişimciler Kurulu (GGK) için icra kurulu seçimleri yapıldı.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına Bermal Akbay seçilirken, önceki dönem Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bilal Kardoğan ise güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. 

Yapılan seçimden sonra açıklama yapan GGK Başkanı Bilal Kardoğan “Değerli Genç Girişimciler Kurulu Üyelerine teşekkür ederim. Ekibimle güven tazelemiş olduk. Bir önceki dönemde bizimle beraber olan bu seçimde yaşa takılan arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Yeni bir ekip yeni bir vizyon ile çıktığımız bu yolda Allah bizleri utandırmasın. Üyesi olduğumuz Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası ile gençlere ön ayak olma, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzerine çıktığımız bu yolda yeni projeler üreterek memleketimize yararlı olmak istiyoruz. Yönetim Kurulu Başkanım Bilal Adabağ’a ilgi ve sağlamış oldukları seçim ortamı için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Tek liste halinde girilen seçimden sonra başkan seçlen Bermal Akbay ise “Değerli İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri teşekkür ederim. Bir önceki dönemde bizimle beraber olduğumuz arkadaşlarımıza, özellikle saygıdeğer TOBB İl Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanı Rahime Yılmaz Acet’e emeklerinden ve sağlamış olduğu destekten dolayı teşekkür ederim. Teslim almış olduğumuz noktada hizmet adına üzerine bir tuğda da bizler tarafından bırakılması beni ve değerli yol arkadaşlarımı mutlu edecektir. Yeni bir ekip yeni bir vizyon ile çıktığımız bu yolda Allah bizleri utandırmasın. Üyesi olduğumuz Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası ile kadınlarımıza ön ayak olmak en büyük hayalimiz. Gerek teknik, ekonomik ve sosyal projeler adına Odamız ile birlikte hareket edeceğiz. Aktif olma ve sonuç alma adına yola çıktık ve başaracağımıza eminiz. Ben değil biz ilkesi kendimize rehber edineceğiz. Yönetim Kurulu Başkanım Sayın Bilal Adabağ’a ilgi ve sağlamış oldukları seçim ortamı için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.