banner91

Tatvanlı sporcu Muaythai Türkiye Şampiyonu oldu

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Antalya'da Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen Muaythai Gençler Türkiye Şampiyonasına Bitlis’i temsilen katılan Özlem Melek Korkmaz Türkiye Şampiyonu oldu.

10-16 Haziran tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen ve 81 ilden yaklaşık 700 sporcunun katılım sağladığı Muaythai Gençler Türkiye Şampiyonasında Bitlisli sporcular yeni bir başarıya daha adım attı. 1 hafta süren zorlu şampiyonaya Bitlis’i temsilen katılan Seyit Ali Arıcı Türkiye 2’nci olarak gümüş madalyanın kazanırken, Özlem Melek Korkmaz ise Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu. Kıyasıya mücadelenin olduğu şampiyonada birinci olan Korkmaz, Ağustos ayında Malezya'da yapılacak Dünya Gençler Muaythai Şampiyonasında milli takımda Türkiye’yi temsil edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.