Tatvan’daki kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Dün aksam saatlerinde Tatvan – Van Karayolunda meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden Ahmet Eser (46), Saliha Eser (41), Radife Eser (28) ve Bahattin Eser, Tatvan ilçesine bağlı Koruklu Köyünde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğa uğurlandı.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Tatvan İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla düzenlenen cenaze töreni kapsamında kazada hayatını kaybeden aileye mensup 4 kişi dualar ve gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Düzenlenen defin törenine katılan Vali Çağatay ve Kaymakam Özkan ise, aileyi teselli ederek, ailenin acısını paylaştı.

Defin sonrası aileye taziyelerini ileten Vali Çağatay ve Kaymakam Özkan, kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ise sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Eser ailesi ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, acılarını paylaşan Vali Çağatay ve Kaymakam Özkan’a teşekkürlerini ilettiler.

Vali Çağatay ve Kaymakam Ali Özkan’a kurum amirleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.