banner91

Tatvan’da "Spor Okulları" ve "Engelsiz Spor Okulları" başlıyor

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Tatvan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları kayıtları başladı.

Tatvan’da her yıl organize edilen ücretsiz GSB Spor Okulları Covid-19 Salgını nedeniyle ara verdiği faaliyetlerine yeniden başlıyor. Tatvan Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından sporu toplum içinde alışkanlık haline getirebilmek, çocuk ve gençleri spor yapmaya teşvik etmek, sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla GSB Spor Okulları 5-18 yaş aralığındaki tüm çocuklara kapılarını açıyor. 5-18 yaş aralığındaki tüm çocuklar GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okullarında atletizm, badminton, basketbol, Kick Boks, güreş, hentbol, voleybol, taekwondo, futbol, yelken spor gibi dallardan ücretsiz faydalanma imkanı bulacak.

Ücretsiz GSB Spor Okullarına katılmak isteyen öğrenciler velileriyle birlikte Tatvan Gençlik Ve Spor ilçe Müdürlüğünde kayıt formunu doldurarak kayıt yaptırabileceğini söyleyen Tatvan Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Murat Ak, "Çocuklarımızın fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için uzman antrenör kadromuzla daima halkımızın hizmetindeyiz. 29 Haziranda başlayacak olan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okullarına Tatvanlı tüm çocuk ve gençlerimizi bekliyoruz ”  şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.