banner91

Tatvan’da silahlı kavga: 1 ölü, 2’si ağır 4 yaralı!

BİTLİS NEWS (TATVAN) – Bitlis’in Tatvan ilçesi Bahçelievler Mahallesinde iki aile arasında çıkan silahla kavgada 15 yaşındaki bir çocuk ölürken 2’si ağır 4 kişi de yaralandı.

Olay bugün saat 16:00 sıralarında gerçekleşti. Bitlis’in Tatvan ilçesi Bahçelievler Mahallesinde Yücel ve Dinç aileleri arasında başlayan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada U. D.’nin silahla ateş açması sonucu 4 kişi yaralandı.

Kafasına silahla ateş edilerek ağır yaralanan 15 yaşındaki Yunus Emre Yücel kaldırıldığı Tatvan Devlet Hastanesi’nde öldü.

Kavgada ölen Yunus Emre Yücel’in annesi Sakine Yücel (59) abileri Muhammed Yücel (21) ve Samet Yücel (35) ile karşı aileden Hüsamettin Dinç yaralandı.

Yaralılar Bitlis ve Tatvan Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı. Mahallede geniş güvenlik önlemleri alınırken kavgaya karışan bazı isimlerin gözaltına

Olayla ilgili inceleme sürerken kavgaya karışan kişilerin gözaltına alındığı, yapılan baskınlarda da kalaşnikof, pompalı tüfek ve bu silahlara ait çok sayıda mühimmat bulunduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Can 3 yıl önce

Bu korucuların devletin verdiği silahla yaptığı kaçıncı olay. O silahin evde ne işi var!

Avatar
Yusuf 3 yıl önce

Arkadaşımdı benim