BİTLİS NEWS (TATVAN) - Bitlis'in Tatvan ilçesinde önceki akşam meydana gelen trafik kazasında güvenlik kameralarına yansıdı.

Tatvan ilçe merkezinde dün akşam saatlerinde meydana gelen ve 1 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazası cadde üzerindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasına anbean yansıyan görüntülerde; Tatvan istikametinden Bitlis istikametine dogru seyir halinde olan aracın kavşağa girmek için dönüş aldığı esnada Bitlis istikametinden gelen araç sürücüsünün araca çarpmamak için direksiyonu kırdığı, ancak kontrolü kaybederek önce trafik ışığına çarptığı ardından ise orta refüje çıktığı görülüyor. Meydana gelen feci kazada araç kullanılmaz hale gelirken, şans eseri araç sürücüsü ise kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. 

Araç plakaları ve sürücülerinin öğrenemediği kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken yaralı araç sürücüsünün ise tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.