Tatvan'da yağ değişimi çekilişinde birinci olana çeyrek altın verilecek

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Tatvan Küçük Sanayi Sitesi’ndeki Kılıçaslan Oto Bakım Servisi yetkilisi Serhat Kılıçaslan, müşterilerine katkıda bulunmak amacıyla çeyrek altın ödüllü araç yağ değişimi ve kışlık bakımını yaptıranlar kampanyası başlattıklarını belirtti.

Kampanyayı 100 kişi arasında yapılacak çekilişle gerçekleştireceklerini söyleyen Kılıçaslan Oto Bakım Servisi yetkilisi Serhat Kılıçaslan, “Başlattığımız araç yağ bakımı ve değişimi ile kışlık bakım yaptıran müşterilerimiz arasında bir kampanya başlattık. Bu kapsamda araç yağı değişimine katılan 100 kişi arasında yapılacak çekilişle birinci olana çeyrek altın hediye edeceğiz, ikinci olanın bir sonraki araç yağ bakımını ve değişimini ücretsiz yapacağız, üçüncü olana da araç yağ değişimini yüzde 50 indirimli şekilde uygulayacağız. Amacımız bu süreçte müşterilerimizi ödüllendirmek ve katkıda bulunmak için bu kampanyayı başlattık” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.