Tatvan'da uyuşturucu ile mücadele!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Tatvan Kaymakamlığı ilçe genelinde uyuşturucu ile mücadele için yürütülen çalışmalara ilişkin açıklama yaptı.

Yapılan açıklama şöyle;

"Tatvan Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği 02.08.2019 tarihinde faaliyete geçmiş olup 24.10.2019 tarihine kadar narkotik suçlarla etkin olarak yürütülen faaliyetler neticesinde 71 şahsa uyuşturucu madde kullanmaktan, 11 şahsa uyuşturucu madde ticaretinden, 2 şahsa 2313 sayılı kanuna muhalefet suçundan olmak üzere toplam 84 şahsa uyuşturucu ile alakalı adli işlem yapılmış olup, yapmış olduğumuz işlemler neticesinde 8 şahıs tutuklanmış, 5 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Yapılan çalışmalar neticesinde 1645,47 gram metamfetamin 227,49 gram eroin, 1032 gram esrar, 359 kök hint keneviri, 7 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir. 

Tatvan Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği personeli olarak uyuşturucu ile mücadele konusunda amansız mücadelemiz 7/24 usulüne göre hız kesmeden devam edecektir. Halkımızın ve gençlerimizin korunması önceliğimiz olup sürdürmüş olduğumuz mücadelemiz vatandaşlarımızın desteği ile artarak devam edecektir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.