Tatvan'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Bitlis'in Tatvan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir uzman çavuş hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre; kaza bu gün akşam saatlerinde Tatvan - Ahlat karayolunun Tatvan ilçe girişinde meydana geldi. 

Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 01 HA 267 plakalı otomobilin sürücüsü, iddiaya göre önündeki TIR'a çarpmamak için manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Taklalar atarak yuvarlanan otomobilde bulunan Tatvan ilçe Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Uzman Çavuş S.O. hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi sw yaralandı.

İtfaiye ve 112 ekiolerinin yanı sıra vatandaşların  yardımıyla hurdaya dönen araçtan çıkarılan yaralı, olay yerine gelen ambulansla Bitlis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.