Tatvan'da silahlı kavga; Çok sayıda yaralı!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Bitlis'in Tatvan ilçesi Bitlis Durağı mevkiinde çıkan silahlı kavgada çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi. 

Edinilen ilk bilgilere göre bugün saat 14:20 civarında Cumhuriyet caddesi Bitlis Durağı mevkiinde bulunan Ziraat Bankası civarında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. İsmi öğrenilemeyen kişi ya da kişilerce açılan ateş sonucu aralarında Orhan Ö.(70), İbrahim K. (45) adlı vatandaşların da olduğu 5'ten fazla kişi yaralandı. 

Bitlis ve Tatvan'daki hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Ayrıntılar gelecek...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mevan 5 yıl önce

kara para aklama ve tefeci̇li̇ği̇n üs merkezi̇nden bu tarz haberleri̇ duymak üzücü.insanliği esi̇r alip bozan para denen metanin kölesi̇ ve kulluğunu bi̇r an önce terk edi̇lmesi̇ lazim yoksa bu tur vahim tablolar ile yasamaya alismaliyiz.

Avatar
misafir 5 yıl önce

para para para

Avatar
Nvz 5 yıl önce

Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Olayın iki tarafınıza çok iyi tanıyorum. 5 tane gariban arkdaşı ohal gerekçesi ile işten attılar sebzesiz yere mahkeme kazanımlarına rağmen işe alınmadılar hâlâ. Bunların çoluk çocuğunun ahıdır. Bununla kurtulmalarına şükür etsinler. Allah beterinden saklasın. O 5 kişinin hakkını daha fazla gazetemeyim bu size iki tarafada bir mesajdı, onların daha fazla hakkını hukukunu yemeyin. Beddualarini değil hayır dualarını alın.