banner91

Tatvan'da sel: Çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - lis’in Tatvan ilçesinde aniden bastıran sağanak nedeniyle birçok ev ve iş yeri sel suları altında kaldı.

Tatvan ilçesinde saat 14.00 sularında başlayan sağanakla birlikte Cumhuriyet ve Kale mahallelerini sel suları bastı. Oluşan sel nedeniyle Tatvan-Ahlat karayolu uzun süre trafiğe kapatılırken, Kale Mahallesi’ndeki bir viyadük ise zarar gördü. Yumurta Dağ Deresi’nin taşmasıyla sel suları Cumhuriyet ve Kale mahallelerindeki birçok ev ve iş yerini bastı. 

AFAD, UMKE, Tatvan Belediyesi, Devlet Su İşleri, emniyet güçleri sel sonrası çalışma başlatırken, Tatvan Belediye Başkanı M. Emin Geylani de mahallelerde incelemelerde bulundu. Hasar gören ev ve iş yerlerini gezen Başkan Geylani, çalışmaların yapılmaya başlandığını ve vatandaşlara gereken desteğin verileceğini dile getirdi.

Öte yandan sel bölgesinde incelemelerde bulunan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ile vatandaşlar arasında kısa süreli arbede yaşandı. Belediye başkanına tepki gösteren vatandaşlarla polis arasında da tartışmalar yaşandı. 

Anahtar Kelimeler:
Tatvan Sel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.