Tatvan'da ortaokul öğrencilere “Doktorluk” mesleği tanıtıldı

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Özel Tatvan Can Hastanesi Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Veysel Toprak, meslek tanıtımı ve kariyer günleri kapsamında bir araya geldiği öğrencilere “Doktorluk” mesleğini tanıttı.

Tatvan Saadettin Aka Ortaokulu tarafından düzenlenen tanıtım ve kariyer günleri devam ediyor. Beşincisi düzenlenen meslek tanıtımı ve kariyer günlerinin son konuğu ise Özel Tatvan Can Hastanesi Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Veysel Toprak oldu.

Meslek tanıtımı ve kariyer günleri kapsamında okulun son sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Op. Dr. Veysel Toprak, doktor olma yolunda ilerleyen süreçte neler yaşadığını kendi hayatından örnek vererek mesleğini tanıttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.