Tatvan'da çatıda biriken kar bir can daha aldı!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Bitlis'in Tatvan ilçesinde çatıdan düşen kar kütlesi altında kalan 79 yaşındaki Rıfat Gökçe hayatını kaybetti.

Tatvan Merkez Hizan Durağındaki  evinden dışarı çıkan 79 yaşındaki Rıfat Gökçe, çatıdan düşen kar kütlesinin altında kaldı.

Vatandaşların yardımıyla ekiplerin karın altından çıkardığı yaşlı adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kar yağışının yoğun olduğu her yıl çatıdan düşen karlar yüzünden vatandaşlar hayatını kaybederken yetkililerin bu konuda hiç bir önlem almaması dikkat çekiyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin. belediye neden önlem almıyor?

Avatar
tatvan 2 yıl önce

çatıdaki kar geliyorum üstünüze düşüyorum diye bağırıyor. ruhsat veren yetkililer görmüyor mu

Avatar
Ahmet can 2 yıl önce

Mayin tarlasında yürüyoruz sanki! Göz göre göre gelen bu ölümün sorumlusu yerel yetkililerdir!

Avatar
İnsan 2 yıl önce

değerli yorumcumuz, tüm görüşlere eşit mesafede durmakla birlikte; küfür, hakaret, aşağılama vb. içeren, toplumsal hassasiyetleri zedeleyici nitelikteki yorumları yayınlayamıyoruz. i̇lginize teşekkür ederiz. saygılarımızla!

Avatar
Vatandaş 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah herşeye ceza işlem yapılıyor ama belediye buna sessiz kalıyor.

Avatar
Tatvanlı 2 yıl önce

Her sene böyle bir olay ile karşı karşıyayız. Maalesef kar memleketi olan bir yerde nasıl olurda resmî makamlar ve bina yapanlar adam akıllı bir çözüm bulmazlar . Bu önlemlerin zorunlu hale getirilmesi gerekiyor . İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.

Avatar
Vatandaş 2 yıl önce

Tek sebebi ihmal.yollar temizlense kimse saçak altından yürümez