banner91

Tatvan Belediyesi: 'Açıklama yapmayacaz!'

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Bitlis ve Tatvan'da belediyelerin Kürtçe tabelaların kaldırılması kararıyla ilgili tartışmalar henüz sonuçlanmadan Tatvan'da gelen mezarlık tabelasındaki Kürtçe kelimenin sökülmesi haberinin yankıları sürüyor. 

5 gündür konuyla ilgili açıklama yapması beklenen Tatvan Belediyesi ise açıklama yapmayacağını duyurdu. 

Tatvan Belediyesi Basın Birimi üzerinden konuyla ilgili açıklama talep ettiğimiz Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'nin yanıtı 'Açıklama yapmayacaz!' şeklinde oldu. 

Öte yandan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Eski Milletvekili Vedat Demiröz'e dayandırılan '3 gün içerisinde tabelalar yerine takılacak' açıklaması ise henüz teyit edilemezken, ilgili belediyelerin de bu konuda olumlu ya da olumsuz herhangi bir açıklamaları olmadı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yazıklar olsun 5 yıl önce

yazıklar olsun bari halkınızı cidiye alıp açıklama yapın bir bitlis belediyesi kadar da olamadınız

Avatar
yapamaz tabi 5 yıl önce

yapacak yüz mü var, hangi yüzle, hangi argümanlarla açıklama yapılacak?

Avatar
Vatandas 5 yıl önce

Tatvan i bunlar yönetecek ne yazikki. Bilinçsizce tavırlari fazlasıyla gorecez. Habib Yeşiltepe gibi bir degerli zat yerine bunlarin tercih edilmesi büyük utanç getirecek. Daha neler neler yasayacaz...

Avatar
Tatvanlı gurbetçi 5 yıl önce

Asıl üstünde durulması gereken konu tabela mı? Yoksa insanın insan yerine koyulup hırsızlık yapmadan adam kayırmadan gerçek bir hizmet verilmesi mi!!!
Nasıl ki ekonomik kriz içerisinde poşet parası diye gündemi değiştirdiler şimdide bu küçük haber ile konu değişiliyor.
Odayı bok götürürken sadece sivri sineğe takılmayın. Boku temizleyin ki sivrisinek zaten gider.

Misafir Avatar
e ne yapalım 5 yıl önce @Tatvanlı gurbetçi

tatvanlı gurbetçi ne yapalım yani sinek bok nedir şimdi bok var ddiye sineğe mi katlanalım mantıklı konuşun biraz

Beğenmedim! (0)
Avatar
Demirözün açıklaması yok 5 yıl önce

demiröz adına yayılan açıklamada amaç manipülasyon. kafa karıştırıyorlar öyle bir açıklaması yok. belediye tabelaları asılmayacak, tepkileri dindirmek için kafa karıştırıyorlar kanmayın bunlara

Avatar
çöp kovası 5 yıl önce

öyle demeyin adam çarşıya çöp kovası koydu, çalışıyorlar işte işleri başlarından aşkın mola verince açıklama yaparlar :))))

Avatar
İhraç 5 yıl önce

Akp de karar verici biri olsam bunları derhal ihraç ederdim neden .Bu kirli yüzlerini 23 Haziran’dan önce gösterip seçimden sonraya bırakmadıkları için

Avatar
falankes 5 yıl önce

..bunu si̇z i̇stedi̇ni̇z...