banner91

TATSO futbol takımı fuar turnuvasında ikinci oldu

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Tatvan Belediyesi tarafından düzenlenen fuar futbol turnuvasına katılan TATSO Futbol Takımı turnuvada ikinci oldu.

Namağlup olarak çıktığı turnuvasının final maçında rakibi Sefa Hamamı takımına 3 – 1 yenilen takımımız turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Turnuvada büyük bir başarı göstererek final maçına kadarki tüm maçlarını farklı skorlarla kazanan TATSO takımı ikincilik kupasını ve madalyalarını Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’den aldı. Fuar turnuvasına katkılarımızdan dolayı odamız adına teşekkür plaketini TATSO Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Diksin’e takdim eden Başkan Geylani, ikincilik kupasını ve madalyalarını takdim ettiği oyunculara ise tebriklerini iletti.

Maçı izlemeye gelen TATSO Meclis Başkanı Rıdvan Kökel, TATSO Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Şahin ve TATSO Meclis Başkan Yardımcısı Ecevit Karaman da maç sonrasında, turnuvada TATSO’yu en iyi şekilde temsil eden takım oyuncularına tebrik ve teşekkürlerini ilettiler, rakip takıma da tebriklerini ilettiler.

Anahtar Kelimeler:
Tatso
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.