Mürseloğlu "Halkımız kan ağlarken kendi ismini caddelere verme telaşına düşenler için geliyoruz!"

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Tatvan İlçe Başkanı Vedat Mürseloğlu ve partisinin ilçe kurucu üyeleri basın toplantısıyla bir araya geldi. 

Toplantıda konuşan başkanı Mürseloğlu, partisinin teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiklerini ve kısa sürede kongre çalışmalarına başlayacaklarını bildirdi. 

Kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirilen Vedat Mürseloğlu “Aşkla, şevkle azimle, korkmadan milletimize gece gündüz hizmet için geliyoruz. Ülkemizin, milletimizin, ilimizin, ilçemizin sorunlarını biliyoruz bu sorunların çözülmesi noktasında üzerimize düşen görevi cesaretle yapacağımızı huzurlarınızda bir kez daha dile getiriyorum. Bu duygu ve düşünceler ile şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyor. Aziz Tatvan halkına selam ve saygılarımızı iletiyoruz.” dedi.

"BECERİKSİZ YÖNETİM İLÇEMİZİ YAŞANMAZ HALE GETİRDİ" 

İlçedeki siyasetçilerin ehliyetsiz ve liyakatsiz olduklarını savunan Mürseloğlu "İlçemizdeki siyasetçilerin halkımıza hizmet yerine nelerle uğraştıklarını çok iyi biliyoruz. Nasıl yanlış işler peşinde olduklarını biliyoruz. Halkımıza hizmet yerine neler yaptıklarını biliyoruz. Pandemi döneminde halkımız kan ağlarken kendi adını sokaklara verme telaşına düşenleri de unutmadık, unutturmayacağız. Güzelim ilçemiz güzellikleri hak eden bir ilçe ama gelin görün ki bu beceriksiz yönetim ilçemizi nasıl yaşanmaz hale getirdi. Bunlar için geliyoruz." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nâzım göçmen 4 yıl önce

Başkan senî TEBRÎK edîyurum eksîk söyledînîz başarilar dîlîyurum