banner91

BİGACEM Akdeniz Cadde Oto Yıkama arasında indirim anlaşması imzalandı

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Bitlis Gazeteciler Cemiyeti'nin (BİGACEM) üyelerine yönelik gerçekleştirilen indirim anlaşmaları kapsamında Tatvan ilçesinde faaliyet yürüten Akdeniz Cadde Oto Yıkama ve Oto Park ile de bir indirim anlaşması yapıldı.

Üyeleri için daha öncesinde birçok alanda farklı firmalar ile indirim protokolleri imzalayan BİGACEM, bu indirim anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Tatvan ilçesinde oto park ve oto yıkama konusunda sıkıntı yaşayan üyelerinin sıkıntısını çözmek için girişimde bulunan BİGACEM, bu kapsamda Bitlis Durağı karşısındaki Pınar Marketin arka sokağında faaliyet yürüten Akdeniz Cadde Oto Yıkama ve Oto Park ile yüzde 50'ye varan bir indirim anlaşması gerçekleştirdi. 

2022 yılı sonuna kadar geçerli olacak olan indirim anlaşmasından faydalanmak isteyen üyelerimiz cemiyet Üyelik yada Araç Kartlarını göstererek indirimden yararlanabilecek. 

Üyelere yönelik indirim anlaşmalarının farklı sektörlerle devam edeceğini belirten BİGACEM Başkanı Sinan Aygül, yeni protokolün hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

İşletme Yöneticisi Faruk Taşdemir ise, işletme olarak BİGACEM üyelerine de hizmet sunmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.