banner91

AKUT Bitlis İl Temsilciliği törenle Açıldı

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Akut Arama Kurtarma Derneği Bitlis İl Temsilciliği'nin açılışı, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Akut Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı, 14 ilin Akut temsilcisi, protokol üyeleri ve AKUT Bitlis İl Başkanı Fevzi Epözdemir'in katılımıyla Tatvan Belediyesi Bilgi Evinde gerçekleştirildi.

Tüm doğal afetlerde ve yaşanan olumsuz durumlarda doğru ve etkin arama-kurtarma faaliyetleri gerçekleştirme hedefiyle kurulmuş ve doğal afetlerde de her zaman önde yer almış AKUT’un 28. inci temsilciliğinin Memleketimizde açılmasından gurur duyuyoruz. AKUT’un daha iyi fiziki imkanlarla çalışabilmesi ve eğitimlerine devam edebilmesi için gerekli adımları birlikte atacağız.

Gönüllü organizasyonları memleketimizde yaygınlaştırmalıyız. Arama kurtarma gibi faaliyetlerde AKUT ile birlikte sivil alandaki çalışmaları artırmak istiyoruz. Bu tür çalışmaları Tatvan Belediye Başkanı olarak teşvik ediyorum. Tatvan Belediyesi olarak gerek yerelde gerekse de ülkemizin her köşesinde milletimizin en zor günlerinde yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Geylani son olarak, doğal afetler ve deprem için kritik bir bölge olan İlimizde AKUT Arama Kurtarma Derneği'nin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı ise “Bugün güzel ilçemiz Tatvan’da açılışını yaptığımız AKUT un 28'inci Temsilciliği ülkemize hayırlı olsun. Çalışmalarımıza ilk günden beri destek veren Geylani Başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımızın gönüllülük vurgusunu çok kıymetli buluyoruz. Bizler de bu alanda daha çok destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AKUT Bitlis İl temsilcisi Fevzi Epözdemir ise, "Akut temsilciliğini memleketimizde açmaktan mutluluk duyuyoruz. Yoğun girişim ve emeklerin ardından temsilciliği açmanın gururunu yaşıyoruz. En zor zamanlarında vatandaşların yanında olmaya gayret göstereceğiz. Belediye Başkanımız Mehmet Emin Geylani ilk günden beri bizlere destek veriyor. Bu konuda bize değer veren bir Başkanımız olduğu için çok şanslıyız. Yönetim kurulu başkanı Recep Şalcı ve Belediye başkanımıza Destekleri için çok teşekkür ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.