Ak Parti’li vekilin oteline giden “Kızılay Yemeği” meclis gündeminde!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Ramazan ayı boyunca Kızılay ve Tatvan Belediyesi işbirliği ile yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtılması için çıkartılan yemeğin Ak Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ve Kızılay Tatvan Şubesi Başkanı Battal Taşar’ın otelinde çalışan personellere iftar yemeği olarak verildiğine ilişkin iddialar İçişler Bakanı Süleyman Soylu’ya soruldu.

HDP Bitlis Milletvekili Celadet Gaydalı tarafından verilen soru önergesinde Kızılay yemeğinin milletvekili ve Kızılay başkanının ortak olduğu otele götürülmesinin yanı sıra Taşar’ın isminin Tatvan’da bir sokağa verilmesi de yer aldı.

İçişleri Bakanı Soylu’nun yazılı olarak cevaplandırması talebiyle sunulan soru önergesine henüz yanıt verilmediği öğrenildi.

Öte yandan konuyla ilgili Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ile Kızılay Şube Başkanı Battal Taşar’dan herhangi bir açıklama ya da yalanlama gelmezken, Taşar Otel’den bir yetkili yemeğin Kızılay’ın dağıttığı yemek olduğu ve otelde konaklayan Kızılay görevlilerine verildiğini öne sürdü. Yemek verildiği iddia edilen Kızılayın hangi görevlilerinin, ne amaçla Ramazan ayı boyunca otelde konakladığı sorusu ise yanıtsız kaldı.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.