Tatvan Can Hastanesi'nden 'Korona Virüsü' açıklaması!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Üke genelinde Covid-19 vaka sayısı 191'e, ölü sayısı da 2'ye çıkarken çıkarken, Bitlis ve ilçelerinde korona virüsü ile ilgili durumun ne olduğu merak ediliyor. 

Sosyal medyada spekülatif bilgiler dolaşırken konuya ilişkin açıklama Özel Tatvan Can Hastanesi Başhekimi Dr. Osman Fatih Şanlı'dan geldi. 

KORONA VİRÜSE HAZIRLIKLI MISINIZ?

Şimdiye kadar resmi açıklamalara göre Bitlis ilinde tespit edilen pozitif vaka olmadığına dikkat çekilen açıklamada, ateş, halsizlik, öksürük gibi şikayetlerle yapılan başvuruların çok azının 'şüpheli' veya 'kuvvetli şüpheli' vaka olarak değerlendirildiği ve bu vakaların Sağlık Bakanlığı'nın talimatlarına uygun şekilde kamu hastanelerine sevk edildikleri belirtildi. 

Yapılan açıklama şöyle; 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tatvanlı 4 yıl önce

o gün biz ordaydık ve adam maskesiz sekildeydi. çocukları ve yakınları da ortalıkta dolaşıyordu. böyle mi tedbir almıştınız fatih hocam? oğlu gelip doktora bazı sikayetlerdinden bahsetti. doktorla arasındaki mesafe 1 metre bile yoktu. hatta o gün belediye dezenfektan çalışması yapıyordu. serum takılan odanın en sonunda yaşlı adam vardı 4 tane de genç vardı yanında. o hastanın nereye sevkedildiği ve durumun şuan ne olduğu açıklanmak zorunda. eğer o vatandaşta bu virüs varsa çocuklarına da bulaşmıştır. biz sürekli el dezenfekte ettik sonuçta o adamın durumu ile ilgili bilgi verilmesi şart.ailesine ulaşıp adamın son 20 gündür nerelerde olduğunu da açıklamanız lazım. bizi arayıp evden çıkmayın demekle olmaz bu işler