Türkiye’de Kaç Tane Diyaliz Merkezi Var?

Türkiye’de Kaç Adet Diyaliz Merkezi Var?

Türkiye genelinde, farklı şehir ve ilçelerde yer alan yüzlerce diyaliz merkezi mevcut. Yapılan son araştırmalarda bine yakın merkezin yer aldığı belirtilirken bu merkezler, kronik böbrek yetmezliği hastalarının yaşam kalitesini artırmak ve tedavi süreçlerini kolaylaştırmak için hastalara destek olmaktadır. Böbrekleri istenilen şekilde çalışmayan hastaların hayatlarını kurtaracak bir işlem olan diyaliz, hemodiyaliz ve periton diyalizi gibi farklı şekillerde yapılır. Bu sayede vücuttaki zararlı maddelerin ve fazla suyun dışarı atılması sağlanarak böbreklerin görevi dış destek ile yerine getirilir.

Diyaliz Hizmetlerinin Kalitesine Dikkat!

Türkiye’deki diyaliz merkezleri farklı teknik, uzmanlık ve tıbbi yeterliliklere sahiptir. Bu nedenle hastaların en ideal tedaviyi olabilmesi adına merkez seçiminde dikkat edilmelidir. Çünkü bir defalık bir işlem olmayan diyalizde hastalar, haftanın belirli günleri, belirli saatlerde tedavilerini almakta ve düzenli olarak sağlık kontrollerinden geçmektedirler. Beslenme gibi çeşitli tamamlayıcı sağlık hizmetleriyle birleştirilen diyaliz işlemlerinde yetkin bir merkez seçilmelidir.

Türkiye genelinde diyaliz merkezlerinin sayısı, sağlık ihtiyaçları doğrultusunda artış göstermektedir. Özellikle Gaziosmanpaşa Diyaliz Merkezi diyaliz hizmetleriyle dikkat çekmektedir. Gop diyaliz, modern cihazlar ve deneyimli sağlık personeli ile kaliteli bir hizmet sunarken Türkiye genelinde de diyaliz ve sonrasında yaşanabilecek böbrek nakli gibi işlemlerde tek bir merkezden hizmet alınmasını sağlamaktadır. 

Diyalizde Gaziosmanpaşa Diyaliz Merkezi Farkı

Gaziosmanpaşa Diyaliz Merkezi, hastalarına en üst düzeyde, son tıbbi cihazlar eşliğinde diyaliz hizmeti sunmaktadır. Gop diyaliz alanında uzmanlaşmış doktorları ve sağlık çalışanları ile hastaların ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Merkez, diyaliz denildiğinde Türkiye’de akla ilk gelen merkezlerden birisi olarak tedavisi konusunda gelişmiş teknolojilere sahiptir hastaların konforunu ve güvenliğini ön planda tutmaktadır. Periyodik kontroller, diyaliz uygulamalarının yanı sıra beslenme, egzersiz gibi sağlıklı yaşam gibi hastalara yapılan yönlendirmeler ile yaşam kalitesinin arttırılması hedeflenmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.