TEKMER yöneticileri istişare toplantısı gerçekleştirdi

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Toplantıya Bitlis TEKMER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ayhan Yılmaz ve Tekmer Müdürü Nurdoğan Oto katıldı.

Etkinlikte, girişimcilik ekosistemi aktörleri arasında işbirliğini ve ulusal planlar doğrultusunda araştırma-geliştirme, inovasyon ve teknolojik girişimcilik alanlarında işletmelerin kurulması ve sürdürülebilirliğinin sağlanmasını hedefleyen TEKMER destek programı tanıtıldı.

TEKMER programı, KOSGEB tarafından yürütülen bir inisiyatiftir. Programın amacı, ön inkübasyon, inkübasyon ve sonrasında sağlanan hizmetlerle yeni yapıların kurulması ve işletilmesine destek sağlamaktır. Bu program, paydaşlar ve ekosistem tarafından yoğun ilgi görmekte olup, girişimcilerin işletmelerini daha etkin bir şekilde kurmalarına ve sürdürmelerine yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Toplantıya katılan paydaşlar, TEKMER programının gelecekteki adımlarını belirlemek ve geliştirmek amacıyla fikir alışverişinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.