Tatvan’daki katliam gibi kazada ölü sayısı 4’e yükseldi!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Tatvan – Van Karayolunun Yelkenli Köyü mevkiinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ölü sayısı artmaya devam ediyor. Dün 2’sinin olay yerinde, 1’inin ise hastanede hayatını kaybettiği katliam gibi kazada toplam 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi ise ağır şekilde yaralanmıştı. Bu gün sabah saatlerinde kazadan ağır yaralı olarak kurtularak hastanede tedavi altına alan bir kişini de hayatını kaybetmesiyle kazadaki ölü sayısı 4’e yükselmiş oldu. Kazadan ağır yaralı olarak kurtarılarak hastanede tedavi altına alınan son yaralının ise tedavisi sürüyor.

“Kazada ölenlerin hepsi aynı aileden, ikisi güvenlik korucusu”

Öte yandan; kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, kaza ile ilgili bilgilerde netleşmeye başladı. 

Dün akşam saatlerinde meydana gelen katliam gibi trafik kazasında hayatını kaybeden kişilerin isimlerinin Ahmet Eser (46), Saliha Eser (41), Radife Eser (28) ve Bahattin Eser, Tatvan Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden ağır yaralının ise Mehmet Eser olduğu öğrenildi. Yaralı Mehmet Eser’in durumunun ağır olduğu belirtildi.

Diğer yandan; kazada ölen ve yaralananların Tatvan ilçesinde bağlı Koruklu Köyünde ikamet eden ve dün de Tatvan’dan Koruklu Köyüne gitmek üzere yola çıkan aynı aileye mensup kişiler olduğu belirlendi. 

Ayrıca; kazada hayatını kaybedenlerden Ahmet Eser’in (46) Güvenlik Korucusu olduğu Bahattin Eser’in ise eski muhtar ve emekli Güvenlik Korucusu olduğu öğrenildi.

Öte yandan; kazada hayatını kaybeden köylülerden Ahmet Eser (46), Saliha Eser (41), ve Radife Eser’in ikamet ettikleri köyde defnedildikleri, bu gün sabah saatlerinde hayatını kaybeden Bahattin Eser’in ise öğle namazına müteakip aynı köyde defnedileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kürtçesini yazin 4 yıl önce

köy isimini yazarken kürtce adinida yazarsanız memnun oluruz koruklu neresi bilmiyorum