banner91

Taşar suskunluğunu bozdu: "Ahmaklara verilecek cevap..."

SİNAN AYGÜL / BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Ak Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ve kardeşi Kızılay Tatvan Şube Başkanı Battal Taşar'a ait otelin restoranında kullanıldığı iddia edilen Kızılay'a ait kavurma ve kıyma konservelerinin görüntülerinin yankıları sürerken, şimdiye kadar sessizliğini koruyan Cemal Taşar sosyal medya hesabından hakaret ederek sessizliğini bozdu. 

Kendisine ait twitter hesabından yaptığı ilk açıklamaya gelen tepki yorumlarından dolayı ilk paylaşımını kaldıran Taşar daha sonra ikinci bir twitle "Ahmaklara verilecek cevap sükuttan ibarettir" dedi. 

Sosyal medya kullanıcılarının otelde görüntülenen Kızılay etleriyle ilgili sorularını yanıtlamayan Taşar soru soranları engelliyor. 

Taşar'ın paylaşımı ve gelen tepkiler şöyle; 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.